financielehuishouding.nl

Voor financiƫle rust

OVERIGE DIENSTEN

Belastingaangifte:

Tegenwoordig is het doen van aangifte een stuk eenvoudiger geworden. De Belastingdienst heeft de meeste gegevens reeds vooraf ingevuld.

In sommige gevallen zult u fiscale hulp in moeten roepen zoals bij aan- of verkoop van een woning, bij wijziging van uw hypotheek, bij een echtscheiding / relatiebreuk of de berekening van bijvoorbeeld de nalatenschap.

Als u een voorlopige teruggaaf van de belastingdienst ontvangt kan deze door wijziging van uw omstandigheden, te hoog of te laag zijn. In bovenstaande gevallen kan ik u te hulp schieten en ontzorgen.


Hypotheek:

De afgelopen jaren is de rente aanzienlijk gedaald. Wellicht zijn er in uw geval mogelijkheden om uw maandlasten te verlagen door bijvoorbeeld rentemiddeling toe te passen of door uw bestaande hypotheek over te sluiten. In dat geval zal ik u doorverwijzen naar een hypotheekadviseur die u kan helpen bij het maken van de juiste hypotheekkeuze of u kan ondersteunen bij een zogeheten "execution only" hypotheek- of kredietaanvraag.


Polissen:

In veel gevallen heeft u een of meerdere levens- of spaarverzekeringen lopen waarvoor u indertijd een polis heeft ontvangen. Op verzoek kan ik deze polissen voor u in kaart brengen zodat u weet wanneer de verzekering tot uitkering komt of eindigt en wat de hoogte van de eventuele uitkering is. Als u een verzekering wilt beƫindigen of als u een wijziging van de verzekering wenst, zal ik u altijd door verwijzen naar de tussenpersoon of maatschappij voor deze verzekeringen.